Μην κάθεστε μπροστά απο ταύρο,πίσω απο μουλάρι δίπλα σε βλάκες...Είναι επικίνδυνο.!!!

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Δείτε τι σημαίνει φιλία


Ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο απαθανάτισε ο φακός μίας κάμερας στην Ιαπωνία. Στο πλάνο απεικονίζονται δύο σκύλοι. Ο ένας κείτεται στο έδαφος αδύναμος και μάλλον τραυματισμένος και ο άλλος - ο φίλος του - δεν τον αφήνει από τα μάτια του, καθώς τριγυρνά γύρω του ανήσυχος. Μετά στέκεται δίπλα του, τον ακουμπά, τον χαϊδεύει και τον φιλά.

Αυτό το συγκλονιστικό στιγμιότυπο συνέβη κοντά στην πόλη Κοφού, που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Φουκουσίμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον άνθρωπο που εντόπισε τους δύο «φίλους», ο τραυματισμένος σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

2 σχόλια:

volleyst είπε...

Epagneul φιλε...Epagneul ...!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάλι μου έκανε εντύπωση η απάθεια του δημοσιογράφου. Εντελώς ψυχρά εστιαστηκε στην περιγραφή χωρίς να δώσει ούτε ένα χάδι στον επανιελάκο!! Και σιγά μην τον πήρε αγκαλιά να τον πάει σε κτηνιατρείο...Οι Ιάπωνες δεν φημίζονται για την φιλοζωία τους.. Πάντως το βιντεάκι είναι συγκλονιστικό ως προς τούτο: σε στιγμές που ο άνθρωπος σαστίζει και χάνει τα πάντα, η συμπεριφορά ενός ζώου μάς θυμίζει-αποδεικνύει πόση δύναμη μπορούμε διδαχτούμε ώστε κι εμείς να κρύβουμε μέσα μας καλοσύνη-φροντίδα όταν νιώσουμε ότι το φιλαράκι μας είναι μόνο του και έχει χάσει τα πάντα... Δίπλα μας είναι η ζωή, δίπλα μας κι ο θάνατος... Συγκλονιστική η ανάρτησή σου, για άλλη μια φορά!!!