Μην κάθεστε μπροστά απο ταύρο,πίσω απο μουλάρι δίπλα σε βλάκες...Είναι επικίνδυνο.!!!

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

O γάμος

Ηταν λέει μια επανένωση συμφητητριών ενα reunion βρε αδελφέ!!!
Ο δρόμος μακρύς περιλάμβανε και θαλάσσιο ταξίδι πριν ξαναπατήσει στεριά με διανυκτέρευση ενδιάμεσα για σούσι και τα σχετικά.
Ολά τα είχε η μαριορή το σούσι της έλειπε any way
Ο καρβουνιάρης στον οποίο επιβιβάστηκε μετά, την επόμενη μέρα δηλαδή, εμοιαζε να ικανοποιεί την αποφασή της να ταξιδέψει με τρένο τα 500 περιπου χιλιόμετρα που χώριζαν αυτή την επανένωση.Ευτυχώς που τα πηγαίνει καλά με το διάβασμα αλλιώς θα σου λεγα!!!
Στην ταλαιπωρία έβαλε και την αδελφή της η οποία βέβαια ειναι τραβάτε με και ας κλαίω και αφού εβγαλε εισητήρια σε διαφορετικά βαγόνια(πάλι καλά που δεν ανέβηκαν και με διαφορετικό μέσο) επιβιβάστηκαν για το μεγάλο ταξίδι της επανασύνδεσης.
Ο γάμος λέει ήταν η αιτία, ελα ομως που το ζευγάρι ήταν ήδη παντρεμένο πολιτικά και απλώς για τυπικούς και μόνο λόγους θα έκανε και τον θρησκευτικό!!!
Ε να μην δει και το παιδί τους τον γάμο των γονιών του;;;Ξεχασα να σας πω ότι ήδη έχουν ενα παιδάκι!!!
Διασχίζοντας λοιπόν όλη την Αττικοβοιωτία και με ενδιάμεσους σταθμούς Λιανοκλάδια και τα άλλα περιβόητα μέρη της διαδρομής προς Θεσσαλονίκη και αφού είχε ήδη τελειώσει το πρώτο βιβλίο απο τα πολλά που είχε μαζί της είπε να πάρει εναν υπνάκο.
Ξύπνησε λίγο έξω απο την Θεσσαλονίκη και ενημέρωσε τους παρατρεχάμενους να έρθουν να την μαζέψουν γιατι θα είχε λέει και παραδοσιακό 3ήμερο γλέντι πριν την "σταυρωση"
Και εδώ κολλάει το "όλα του γάμου δύσκολα"και το "όπου γάμος και χαρά η Βασίλο πρώτη"
Εγώ να ευχηθώ καλή δύναμη και όταν επιστρέψουν με το καλό να μας ενημερώσουν για να συνεχίσουμε την ιστορία μας.
Βρε άφησες τον γάμο και πήγες για πουρνάρια;;;;

ΥΓ.Τι 3ήμερο κουτσομπολιό έχει να γίνει εεεεεε;;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια: