Μην κάθεστε μπροστά απο ταύρο,πίσω απο μουλάρι δίπλα σε βλάκες...Είναι επικίνδυνο.!!!

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Κυνηγοί, internet και «μαγαζάκια»

Σε ανακοίνωση κατόπιν της συνεδρίασης της 12ης Ιανουαρίου 2016 προέβηκε η ΚΣΕ στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε τις«Κάκιστες υπηρεσίες στο κυνήγι και στους Έλληνες κυνηγούς προσφέρει η περιθωριακή και ανεύθυνη «δημοσιογραφία» που επιμένουν να κάνουν κάποιοι διαχειριστές του διαδικτύου και αρθρογράφοι που αυτοπροσδιορίζονται ως «υποστηρικτές» των κυνηγετικών συμφερόντων. Αυτά τα ανεύθυνα, παραπλανητικά και μακριά από την πραγματικότητα δημοσιεύματα και σχόλια καταδικάζονται από το σύνολο των επίσημων Κυνηγετικών Οργανώσεων.»
Ως ιστολόγιο (blog) o ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ δεν μπορεί παρά να μην αισθάνεται δικαιωμένος από την παραπάνω ανακοίνωση αφού ήδη από τις 26 Ιουλίου 2014 είχαμε αναφερθεί σε αυτούς τους «ΚΑΠΟΙΟΥΣ» με το άρθρο «Το Κυνήγι των ΚΛΙΚ» στο οποίο είχαμε ήδη επισημάνει (τονίζοντας ότι μιλάμε για εξαιρέσεις) τη συμπεριφορά ορισμένων που στο βωμό του κέρδους και του ιδίου οφέλους δε δίσταζαν να βάλλουν με τις συμπεριφορές τους κατά του κυνηγίου που υποτίθεται ότι υπηρετούσαν.
Για τις ίδιες «εξαιρέσεις» που μιλήσαμε και εμείς μίλησε και η ΚΣΕ μιας και η ανακοίνωση ανέφερε ΡΗΤΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ τη λέξη «ΚΑΠΟΙΟΙ».
Δε είπαν «όλοι», δεν είπαν «οι περισσότεροι», δεν είπαν καν «πολλοί» αλλά «ΚΑΠΟΙΟΙ» και εδώ πλέον επαληθεύτηκε απόλυτα η παροιμία που λέει: «όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται».
Μυγιάστηκαν λοιπόν «ΚΑΠΟΙΟΙ» και κατά τη συνήθη πρακτική τους ερμήνευσαν τα γεγονότα κατά το συμφέρον τους λέγοντας μας ότι η παραπάνω ανακοίνωση αφορά όλους εμάς που γράφουμε/σχολιάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα στο internet για το κυνήγι.
Ε όχι και στο ίδιο τσουβάλι όλοι μας ρε «ΚΑΠΟΙΟΙ»
Δεν πήραμε όλοι μας αντικυνηγούς αγκαλιά ρε «ΚΑΠΟΙΟΙ».
Δεν βγάλαμε βούκινο τον καθένα για λίγα κλικ όλοι μας ρε «ΚΑΠΟΙΟΙ».
«ΚΑΠΟΙΟΙ» λοιπόν δουλεύουν για την τσέπη τους, «ΚΑΠΟΙΟΙ» ζουν από το κυνήγι, οι περισσότεροι ζούμε ΓΙΑ το κυνήγι …
Πηγή:kentayros

Δεν υπάρχουν σχόλια: