Μην κάθεστε μπροστά απο ταύρο,πίσω απο μουλάρι δίπλα σε βλάκες...Είναι επικίνδυνο.!!!

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Πρωτοφανής επίθεση της ΚΣΕ στις ανεξάρτητες κυνηγετικές σελίδες και φωνές του διαδικτύου!

Σε ανακοίνωση της η αιώνια ηγεσία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος μιλά για περιθωριακή και ανεύθυνη ΄΄δημοσιογραφία΄΄ από κάποιους διαχειριστές του διαδικτύου. Όμως η διοίκηση της ΚΣΕ ενώ αποφεύγει να κατονομάσει αυτούς τους διαχειριστές δεν αποφεύγει τον διαχωρισμό ανάμεσα στον ηλεκτρονικό και τον έντυπο κυνηγετικό τύπο. Προφανώς η ανεξαρτησία που παρέχει το διαδίκτυο, και η ελεύθερη κρητική που ασκείται μέσα από αυτό, έχει ενοχλήσει σφοδρά τους αναντικατάστατους κυκυνηγοσυνδικαλιστές που επί τριάντα χρόνια ηγούνται της κυνηγετικής κοινότητας που είναι γνωστό σε όλους ότι λειτουργεί με βάση χουντικά καταστατικά. Είναι αξιοσημείωτο όμως το γεγονός ότι η διοίκηση της ΚΣΕ επιτίθεται αποκλειστικά στην ενημέρωση του διαδικτύου και όχι στα ελεγχόμενα, μέσω άχρηστων διαφημιστικών καταχωρήσεων, κυνηγετικά έντυπα (εφημερίδες και περιοδικά)  στα οποία ξοδεύει ουκ ολίγα χρήματα των κυνηγών. εξασφαλίζοντας έτσι την υποστήριξη τους και την δημοσιογραφική της ασυλία.
-Διαβάστε την ανακοίνωση της διοίκησης της ΚΣΕ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
-Είναι  η διοίκηση που παρέλαβε 300.000 και πλέον κυνηγούς και τους μείωσε στις 170.000! -Είναι η διοίκηση που παρέλαβε μια λίστα με 51 θηρεύσιμα είδη και τα μείωσε στα 36!
-Είναι η διοίκηση που επί των ημερών της περιορίστηκε δραματικά  το κυνήγι όχι μόνο σε θηρεύσιμα είδη αλλά  και σε ότι έχει να κάνει με  γεωγραφικούς και χρονικούς περιορισμούς!
-Είναι η διοίκηση που πολέμησε λυσσαλέα το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών και οποιαδήποτε φωνή δεν μπόρεσε και δεν μπορεί να ελέγξει.
-Είναι η διοίκηση, στελέχη της οποίας πολιτικοποίησαν  τις κυνηγετικές οργανώσεις προσφέροντας σε συγκεκριμένα κόμματα τους κυνηγούς ως εκλογική πελατεία.
-Είναι η διοίκηση της ΚΣΕ τα μέλη της οποίας εκλέγονται αδιαλείπτως επί 20 και 30 χρόνια  από 20-30 άτομα σε σύνολο 170.000 κυνηγών εξ αιτίας της χουντικής διάρθρωσης των κυνηγετικών οργανώσεων.
-Κατά τα άλλα ενόχλησε την διοίκηση της ΚΣΕ  η κριτική που της ασκείται από τις ανεξάρτητες απόψεις που εκφράζονται μέσω διαδικτύου και το αίτημα που εκφράζεται όλο και πιο έντονα για εκδημοκρατισμό των κυνηγετικών οργανώσεων…
-Περαστικά της…

Δεν υπάρχουν σχόλια: