Μην κάθεστε μπροστά απο ταύρο,πίσω απο μουλάρι δίπλα σε βλάκες...Είναι επικίνδυνο.!!!

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Με τρεις σφαίρες εκτέλεσε το Επιανέλ ενώπιον του 11χρονου παιδιού του

Ο Χρύσανθος Σπηλιωτόπουλος ήταν εκείνος, που την περασμένη Τετάρτη και ενώ περνούσε με το αυτοκίνητο του από την Λ. Περιστερίου στη Σαλαμίνα, άκουσε αρχικά δύο πυροβολισμούς και στην συνέχεια είδε, έναν άντρα να ρίχνει την τρίτη και χαριστική βολή σ’ έναν σκύλο, o οποίος σπαρταρούσε και ούρλιαζε χτυπημένος από τα σκάγια.
Ο δράστης, που είναι απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού, ενοχλήθηκε, επειδή το ζώο ράτσας Επανιέλ μπήκε στον κήπο του από ένα άνοιγμα στον φράχτη! Δεν δίστασε και αντί πολύ απλά να διώξει το ζώο, μπήκε στο σπίτι του, πήρε την καραμπίνα του και το εκτέλεσε με τρεις σφαίρες μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού του! Δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα.
Η Νάντια Ζόμπολα, πρόεδρος της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας, εξήγησε στο www.zoosos.gr, ότι το συγκεκριμένο ζώο, το οποίο ήταν αδέσποτο, αλλά είχε μπει στο πρόγραμμα φροντίδας, που εφαρμόζει η Ζ.Ο.Ε.Σ., το τάιζε καθημερινά ένας γείτονας του δράστη.
Το ζώο δεν είχε επιδείξει καμιά επιθετική συμπεριφορά προς κανέναν, αφού υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι το φρόντιζαν, γι' αυτό και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για το μίσος, που έδειξε ο δράστης σκοτώνοντας το και μάλιστα μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού του! Όπως έγινε γνωστό για τον απόστρατο του Πολεμικού Ναυτικού, που δεν τιμά την στολή του, υπήρχαν υποψίες, ότι συστηματικά βάζει φόλες και εξοντώνει τα ζώα της περιοχής. Αυτές επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.
Ο δράστης, που συνελήφθη χθες, σήμερα παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα για να του απαγγείλει κατηγορίες, αλλά η δίκη του τελικά αναβλήθηκε λόγω της απεργίας των δικηγόρων και θα γίνει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 13:00.
Όπως έγινε γνωστό ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, ο οποίος ήταν και απεργοσπάστης, επιφύλαξε μόνο ειρωνείες για όσους μάχονται για τα δικαιώματα των ζώων… Μάλιστα αναρωτήθηκε «για έναν σκύλο κάνετε έτσι;» απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, που φώναζαν προς τον πελάτη του... «Αίσχος», «Ντροπή σου»!
Ο δράστης απολογούμενος, αφού αποδέχτηκε την κατηγορία της ζωοκτονίας, είπε ότι φοβήθηκε για τη ζωή του παιδιού του γι' αυτό και σκότωσε τον σκύλο! Η σύζυγος του δράστη αντιμετώπιζε τους φιλόζωους με αντίστοιχη ειρωνεία...
Η κα Ζόμπολα μας ενημέρωσε, ότι η Αστυνομία θα πιέσει τον δράστη, να αποκαλύψει, που βρίσκεται το εξαφανισμένο πτώμα του σκύλου, ώστε τα μέλη της Ζ.Ο.Ε.Σ. να προχωρήσουν στη ταφή του άτυχου ζώου. Ο δράστης αφού του έβγαλαν τις χειροπέδες οδηγήθηκε σε μια αίθουσα του δικαστηρίου, πριν αφεθεί ελεύθερος, ώστε να αποφευχθεί το λιντσάρισμα του!
Η ειρωνεία εκείνων που αντιμετωπίζουν με χαλαρότητα τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων, θα τους κοπεί τη Δευτέρα... Οι φιλόζωοι ανανεώνουν το ραντεβού στο Πρωτοδικείο του Πειραιά.

Πηγή:  www.zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: