Μην κάθεστε μπροστά απο ταύρο,πίσω απο μουλάρι δίπλα σε βλάκες...Είναι επικίνδυνο.!!!

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

Δεν φταίνε πάντα οι γείτονες


Ήρθε η πολυπόθητη έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου. Ήρθε κι έφυγε καπνός. Ήταν μια έναρξη που την στιγμάτισε η απουσία των κουνελιών από τα βουνά του νησιού μας, οι δυνατοί αέρηδες και η ακατονόμαστη λειτουργία του μυαλού κάποιων που δεν αξίζει να τους συμπεριλάβουμε στους συναδέλφους μας.


Ο λαγός στην Τήνο, κατά κοινή ομολογία, εδώ και καιρό έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος έναντι των άλλων δυο ενδημικών θηραμάτων. Η πέρδικα, ο λαγός και το κουνέλι είναι θηράματα τα οποία είναι πόλος έλξης και πηγή εσόδων για πολλούς.

Ανάμεσα σε αυτούς τους πολλούς όμως ζουν, υπάρχουν και δραστηριοποιούνται κάποιοι, οι οποίοι διακατέχονται από εγκεφαλική ανεπάρκεια. Είναι αυτοί που έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας και αυτοί που μας εκθέτουν ανεπανόρθωτα σε όλους αυτούς που μας κατηγορούν.

Η φετινή έναρξη της κυνηγετικής περιόδου ήταν από τις χειρότερες που έχουμε ζήσει στο νησί και μια από αυτές που δεν θέλουμε να θυμόμαστε. Μια έναρξη που μας αφήνει άφωνους, πικραμένους και εκτεθειμένους τόσο στους παραπάνω, όσο και σε κάποιους άλλους στους οποίους μέχρι πέρσι, ρίχναμε το βάρος της ευθύνης για τα κακώς κείμενα και τα κρούσματα λαθροθηρίας στο νησί.

Δυστυχώς, Τηνιακοί ήταν αυτοί που νύχτα πάτησαν λαγό με το αμάξι τους πριν την έναρξη. Τηνιακός ήταν και αυτός που συνέλαβε ο θηροφύλακας Μυκόνου κ. Λαδόπουλος Στέφανος την μέρα που ξεκίνησε το κυνήγι, όταν έκανε ελέγχους μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου μας.Τα λόγια είναι περιττά και η ντροπή μεγάλη.
Έναρξη σαν την φετινή, δεν θέλουμε εμείς άλλη.

Βάλε εσύ το χεράκι σου γλυκιά Θεού μητέρα.
Τέτοια κακόβουλα θεριά απ' το κυνήγι ΠΕΡΑ.

ΠΗΓΗ:kaliakouda.blogspot.com

Και συμπληρώνω εγώ..........Αφού λοιπόν υπάρχουν συλλήψεις γιατί δεν βγαίνουν και τα ονόματα προς τα έξω ρε παιδιά;;; ΕΕεεεεεε;;;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

hi dee hi cazador1.blogspot.com admin discovered your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer webmaster service seo reports backlinks backlink solutions Take care. Jay