Μην κάθεστε μπροστά απο ταύρο,πίσω απο μουλάρι δίπλα σε βλάκες...Είναι επικίνδυνο.!!!

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Φρικτός θάνατος για 5 κυνηγόσκυλα




Στις 26 Μαρτίου Αλβανοί κακοποιοί κάνουν διπλή ληστεία σε Εθνική και Αγροτική Τράπεζα της Μαλεσίνας. Η αστυνομία στήνει μπλόκα και εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό.
Οι ληστές με κλεμμένο αυτοκίνητο κινούνται προς Βοιωτία. Λίγο έξω από τη Λιβαδειά, στον Άγιο Δημήτριο, σταματούν με τα όπλα έναν 38χρονο κυνηγό, τον αναγκάζουν να κατέβει από το Nissan Navara, στο οποίο επιβιβάζονται και εξαφανίζονται. Οι αστυνομικοί δεν καταφέρνουν να τους εντοπίσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport οι δυο Αλβανοί κακοποιοί συνελήφθησαν αργότερα, έχοντας στο ενεργητικό τους πολλές ληστείες και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Το αυτοκίνητο που έκλεψαν οι ληστές από τον κυνηγό είχε πίσω ένα σκυλόκουτο με 5 κυνηγόσκυλα ράτσας Γιούρα.
Από τον Μάρτιο το αυτοκίνητο δεν είχε βρεθεί. Ένας βοσκός το βρήκε τυχαία προχθές, σε μια αγροτοδασική περιοχή στη θέση Καμάρι στον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας.
Δυστυχώς τα 5 κυνηγόσκυλα βρέθηκαν κλεισμένα μέσα στο κουτί σε αποσύνθεση. Οι αδίστακτοι κακοποιοί δεν είχαν την ευαισθησία να ανοίξουν το κουτί να τα ελευθερώσουν, όταν εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο.

΄Οπως είπε στο LamiaReport ο ιδιοκτήτης τους, ο 38χρονος Στάθης που τα υπεραγαπούσε, από την πρώτη μέρα, είχε οργώσει όλο το νομό μόνος του, αλλά και με την βοήθεια άλλων κυνηγών και φίλων του, για να τα βρει. Έβαλε μάλιστα, ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις σε ειδικά για το κυνήγι περιοδικά και σε πολλά σχετικά sites.
Όπως μας εκμυστηρεύτηκε είναι απαρηγόρητος, γιατί όταν έψαχνε είχε φτάσει δυο φορές πάρα πολύ κοντά στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, αλλά δεν το εντόπισε, μιας και ήταν πολύ καλά κρυμμένο μέσα σε πουρνάρια και θάμνους.
LamiaReport.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hi friend i want exchange blog with your blog when i link your site chamkhmerangkorhope you link my site too.
thank for your links my blog.