Μην κάθεστε μπροστά απο ταύρο,πίσω απο μουλάρι δίπλα σε βλάκες...Είναι επικίνδυνο.!!!

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΟΙ ΧΑΖΟ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΛΩΝ

Είναι γεγονός ότι είμαστε πιο έξυπνοι από όλους όσους δουλεύουν, σπουδάζουν και κατασκευάζουν όπλα. Πάμε παρακάτω:
ΟΠΛΟ SPORTING
Το έφτιαξε η εταιρεία και δεν είχε τι να γράψει επάνω, οπότε είπε να γράψει Sporting να θυμίζει και την ομάδα μπάσκετ των ΠΑΤΗΣΙΩΝ.
Στο αγώνισμα του sporting ρίχνουν 28γρ σκάγια. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ η εταιρεία, εμείς το πήραμε για τις φάσσες και θα ρίχνουμε 36-42γρ+ διότι η νέα έκδοση φάσσας είναι καλύτερα θωρακισμένη.
ΟΠΛΟ ΤΡΑP
Αυτό και αν είναι όπλο να ρίχνει μακριά. Τι πάει να πει ότι η εταιρεία το κατασκεύασε για 24γρ σκάγια. Στα παπιά βαράει στο Θεό (και τα άγια μυστήρια ...) οπότε 40γρ 4αρια κόβουν κώλους ...(μένει πίσω η τουφεκιά ?? ίσως ...)
ΟΠΛΟ SKEET
Το απόλυτο μπεκατσοντούφεκο και ας είναι πάνω από 3.6 κιλά. Σιγά μην πέρασε από το μυαλό της εταιρείας τι το θέλουμε εμείς. Κότσους τους πιάσαμε ... (Χρόνια Πολλά σε Κωνσταντίνους και Ελένες, ο κότσος αναφέρεται σε κότσια κλπ.)
ΟΠΛΟ SUPER MAGNUM
Τα αμερικανάκια ουδέποτε γνώριζαν γιατί το έφτιαξαν, εμείς όμως που ρίχνουμε 34γρ στη τσίχλα και 38γρ στη μπεκάτσα ξέρουμε καλύτερα. Άσε που στο γουρούνι και το παπί τα φυσίγγια 3.5΄΄ είναι ανίκητα. Τι θα πει δεν έχουμε ρίξει ούτε 5 από αυτά; Το θέμα είναι να μπορούμε να τα ρίχνουμε και ας μην τα ρίχνουμε ... Ποιά ατσάλινα και κουραφέξαλα; Ρίχνει κανείς και δεν τον είδαμε;
ΔΡΑΜΙΑ - BUCKSHOT
Η ετυμολογία της αγγλικής λέξης σημαίνει γόμωση για ελάφι (Ο Αντετονκούμπο παίζει στους Milwaukee Bucks, στα "ελάφια" του Milwaukee δηλαδή). Εμείς όμως εξυπνότεροι των αμερικανών, χρησιμοποιούμε το ίδιο φυσίγγι για το αγριογούρουνο, διότι κάπως πρέπει να διορθώσουμε την αστοχία μας σε στόχο ίσο με 15 πέρδικες μαζί ... Αν πάρει και ο Χάρος κανέναν από λάθος, κομμάτια να γίνει, άτυχη στιγμή ήταν.
ΟΠΛΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ 16
Πάμε παρακάτω, άγνωστο αντικείμενο τα μικρότερα διαμετρήματα, άσε που δεν σκοτώνουν ...
ΜΟΝΟΚΑΝΝΟ
Ρε φίλε θα μας τρελλάνεις, έχεις δει πολλούς να κυκλοφορούν με μονόκαννο; (εδώ ομολογώ υπάρχει μια αλήθεια, κανένα ελληνικό θήραμα δεν πέφτει με μια τουφεκιά και κανείς σχεδόν δεν καταδέχεται ένα φθηνό μονόκαννο. Για τίποτε μπατίρηδες μας πέρασαν.
ΠΛΑΓΙΟΚΑΝΝΟ
Πάλι στα δύσκολα; Μπαρμπάδες είμαστε που θα κυνηγήσουμε με πλαγιόκαννα; Άσε που κλωτσάνε σαν γαϊδούρια αυτά και είμαστε ολίγον τρυφεροί ...
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ
Αυτά είναι για τον Chuck Norris και για τα κινηματογραφικά έργα με ληστείες. ΔΕΝ κάνουν για κυνήγι ... εμείς ρίχνουμε τριπλέττα (στον γάμο του Καραγκιόζη) σε κλάσμα δευτερολέπτου
ΤΣΟΚΙΤΙΔΑ
ΔΕΝ είναι πνευματική ασθένεια, αλλά προσέγγιση της τελειότητας και της ανελέητης έρευνας. Ιδιαίτερα εκεί που το σκοπευτικό τσοκ δοκιμάζεται ανηλεώς με 38γρ 6αρια και 42γρ 4αρια. Αν σπάσει είναι μάπα η κατασκευή. Στο τέλος όλοι 3*** διότι η βαρεμάρα είναι ανίκητη και το συρτάρι γεμάτο με αποτέλεσμα να ρωτάει η γυναίκα: Τι τα θέλεις χριστιανέ μου όλα αυτά τα σωληνάκια; Τα χρησιμοποιείς;
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟΥ
Τα σύγχρονα όπλα φτιάχνονται για να μην καθαρίζονται, παρά μόνο στη λήξη κάθε σεζόν, εκτός και ο κάτοχος είναι άρρωστος με τη καθαριότητα. (Δίκιο και σ' αυτό, εξάλλου τενεκέδια και πλαστικούρες είναι, μηχανής όλα, άψυχα. Σιγά μην καθαρίζουμε κιόλας ... σε 2-3 χρόνια το αλλάζουμε και παίρνουμε άλλο.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: