Μην κάθεστε μπροστά απο ταύρο,πίσω απο μουλάρι δίπλα σε βλάκες...Είναι επικίνδυνο.!!!

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Πιέσεις από τις ζωοφιλικές οργανώσεις στην Μπιρμπίλη

Η υπουργός έχει καταφέρει να έχει ζωόφιλους και οικολόγους στο πλευρό της, αλλά να κάνει έξαλλους τους περίπου 300.000 Έλληνες κυνηγούς που δηλώνουν έτοιμοι για κινητοποιήσεις.
«Φωτιά» στους… κυνηγότοπους όλης της χώρας βάζει η προσφυγή στο ΣτΕ ζωοφιλικού σωματείου, με την οποία ζητά την άμεση απαγόρευση του κυνηγιού. Παρότι τέτοιες προσφυγές γίνονται σχεδόν κάθε χρόνο, η φετινή είναι… διαφορετική, καθώς είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην οριστική κατάργηση του κυνηγιού στην Ελλάδα. Οι λόγοι, είναι η συνένωση των ζωοφιλικών σωματείων προς αυτό το σκοπό, η τεράστια οικολογική καταστροφή που έχει υποστεί η πανίδα μετά από τις πυρκαγιές των τελευταίων ετών, αλλά και το κυριότερο, η διάθεση της υπουργού Περιβάλλοντος…

Όπως είχε αποκαλύψει η Press Time, εδώ και πολύ καιρό, οι ζωοφιλικές οργανώσεις είχαν φροντίσει να έχουν στο πλευρό τους ακόμα και τα μεγαλύτερα «αδελφά» σωματεία του κόσμου. Σε κοινό τους ψήφισμα, στο οποίο αφήνονταν έμμεσες απειλές περί δυσφήμησης της χώρας στους εν δυνάμει τουρίστες σε όλο τον κόσμο, ζήταγαν από τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη να δείξουν καλή θέληση, βάζοντας «στοπ» στο κυνήγι. Αυτό φαίνεται ότι θέλει να δείξει και η Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία έχει καταφέρει να έχει ζωόφιλους και οικολόγους στο πλευρό της, αλλά να κάνει έξαλλους τους περίπου 300.000 Έλληνες κυνηγούς που δηλώνουν έτοιμοι για κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: